Impa med en Magnumflaska

Gustave Lorentz Riesling

 

Imponera ditt värdpar med en Magnumflaska från t ex Gustave Lorentz i gå-bort-present. Vi drar vidare ut i den svenska idyllen till en väns lantställe. Tar faktiskt alltid med mig någon slags present då jag går någonstans, bara en vana. Brukar ni ta med er något då ni går bort. Vad tar ni då med? Den här gången tar jag bland annat med mig en Magnumflaska från Gustave Lorentz, en Riesling på hela 1500 ml. Har inte smakat den själv men den ska passa finfint till fisk & skaldjur, asiatiskt, sallader och kyckling. Eller som en frisk apéritif före maten. Riktigt härligt sommarvin och totalt imponerande flaska att ställa på bordet, ungefär tusen gånger snyggare än en bag-in-box. Enligt beskrivningen så har den en druvig frisk smak med inslag av päron, honungsmelon och lime. 

Linda

En kommentar

  1. Det är en ”gå bort present” som heter duga !! 🙂
    Jag tycker flaskor är sååå mycket trevligare än bag-in-box !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *