Roliga saker på resa

Att resa med barn går mycket lättare med lite överraskningar på vägen.  Vi började med att äta hotellfrukost i Södertälje, mysigt. Sedan hade jag slagit in varsitt paket som de fick efter två timmar i bilen. Magda fick Frostkudde och Steka ägg spel. Annie fick Violettakudde (Verkar som att många sjuåringar är galna i Violetta och det finns ju verkligen allt med Violetta: handdukar, sparkcykel, väckarklocka, kläder mm) och UNO spel.

Barn

De blev så glada, båda. De små vattenballongerna är en överraskning de ska få i veckan. De förseglar sig själva. Jag beställde allt från Bamba på rekommendation av en vän då vi satt på restaurang Supper – Gården. Både jag och en annan av mina vänner beställde direkt därifrån restaurangen via telefonen. Hade aldrig hört talas om dem innan.Väldigt nöjd. Steka Ägg spelet är roligt, har lätta spelregler och går snabbt.    

Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *