Majscones – favvisar

Majsscones

Sugen på ett nytt beroende? Vi är helt galna i dessa glutenfria majsscones som jag bakade i morse till oss. Mysigt med varma scones på semestern. Jag blandade ihop alla torra ingredienser hemma och knöt ihop i en påse. Bara att tillsätta smör och ägg, klart. Precis innan vi åkte gjorde jag rabarber- och chiafrömarmelad som jag åt till dem, perfekt. Det receptet ska ni få imorgon. 

Linda

2 kommentarer

    • Tack för påpekandet. Verkar ha gått fel med länkningen någonstans. Vill absolut inte att du ska missa majsscones, de är verkligen våra storfavoriter här hemma. Lade in hela receptet nu som kommer upp på bloggen imorgon bitti, kl 9.10, kika då. Hela receptet är med i inlägget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *