Filmmys och Filmtips

Nu blir det filmmys. Har ni något bra filmtips på Netflix? Jag har sett så få filmer så chansen är mycket stor att ni rekommenderar någon jag inte sett. De två senaste jag sett på Netflix är Hitch med Will Smith och Eva Mendes. En härlig romantisk komedi som man inte kan annat än tycka om. Rekommenderas om ni inte sett den. Den andra är Miss Potter med Renée Zellweger, Ewan McGregor och Emily Watson som jag såg för några veckor sedan. Gillade den verkligen.

Miss Potter - Poster Intressant om Beatrix Potters liv med kärlek, lite dramatik, hennes sagor och inte minst om en stark kvinna. Dessutom Englands The Lake District i magiska bilder dit jag ville åka pronto efter filmen. Men nu är jag redo för en till riktigt bra film men vet inte vilken. Så tipsa gärna!

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *