En ovanligt trevlig kväll

snacks

I morse gjorde vi en ovanligt mysig grej, vi åt frukost på hotell med min vän och dotter på Quality Hotel vid Globen. Underskattad grej att göra som lyser upp dagen. Sedan vankades det finbesök av Carro med barn. Annie i väntan ovan. Rabarber/Jordgubbssaften redo och grönsaker med dipp likaså.

DSC_0998

Man kan ju tro att det bara var en glad person i gänget, men det var väldigt glada miner rakt igenom. Det åts, stojades, pratades och Carro undrade sådär om jag alltid är så lugn och har världens tålamod. Hmm..kanske inte att mina barn alltid skulle hålla med om den beskrivningen.

DSC_0994

En del av middagen: Sous vide tillagad rapsgris: kotletter och pluma från Scans sommarsortiment. Till det, men icke i bild hade jag gjort en rabarberchutney, choronsås och paprika- och tomatsallad.

DSC_1008

Till efterrätt: GB Gräddglass Gammaldags vanilj nu gjord på färsk grädde från svenska gårdar och helt utan tillsatser. Så gott med hasselnötscrumble och blåbärsrippel. Recept på G. Gav bara alla varsin sked så körde vi tills det var slut.

DSC_1010

Linda

En kommentar

  1. Gud va gott allt såg ut !

    Här har det pysslats både inne och ute de senaste dagarna !

    Jag har bakat mina första wienerbröd och grävt undan gräs och jord för att bygga ut altanen.

    Från ”hemma fru till handyman” på bara en liten stund 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *