Summering och framåtblickande

Konfirmation

Alltså. bland den mest slitna veckorna på hela året: betygstider, avslutningar för barnen på ditt och datt, sjuka barn som hamnade på penicillin, en massa saker som ska göras, avslutas och barn som inte känner för att gå någonstans alls på morgonen (och inte jag heller). Men nu jobbar jag bara en vecka till och den är mer av en knyta ihop säcken vecka med städning av skrivbord osv. Skönt.

I måndags var jag på Opera för första gången: Madama Butterfly. Jag trodde det skulle bli en bocka-av-grej. Sådär att man kände att nu har jag gjort det här. Men jag blev helt tagen och tårarna rann. Så fantastiskt. Asmik Grigorian är Madama Butterfly och hon spås bli nästa mega operastjärna, vilket man förstår när man ser, och hör, henne. Det var helt helt makalöst bra. Så här skrev DN:

Man nästan smulas sönder inombords” DN

”Olidligt vacker” DN

Ser så fram emot en lång skön sommar nu med massa bad, glass, grillning, vänner, Netflixhäng och att bara bara vara. Har ni också haft det sådär extra stressigt inför semester och ledigheter?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *