Invigning av Castello Pop-Up Store

Castello ostar på fårmjölk, lagrade, kittostar, brieostar, med ananas och specialare framtagna med stjärnkockar.

Castello pop up store

Castello Pop-Up Store öppnade idag upp för sju veckor på MOOD gallerian i Stockholm. Den turnerar runt och har precis kommit från New York och London och efter Stockholm blir det Australien. Under dessa sju veckor kan du till exempel äta en ostbricka som den ovan som vi blev bjudna på, så goda smakkombinationer att man dog lite. De små rödbetsbrioche på sidan hade färskost i mitten till exempel. DSC_0220

Stötte på mina bloggkollegor Diana och Lina vilket alltid är mysigt. Skrattar alltid med dessa två för de är så galna. Man kan komma och hänga lite i Castello Pop-Up Store. De säljer såklart Castello ostar. Men nu ska ni få höra, väldigt många av de ostar de säljer i Castello Pop-Up Store finns inte i Sverige. De har bl a de exklusiva Unika sortimentet med ostar som annars bara finns på vissa utvalda lyxkrogar. Ni ser dem nedan, de runda och den som ser lite ut som parmesan längst ner till vänster. Castello pop up store Mood gallerian

Enbart Unika ostarna är värt ett besök för att få till en helt magisk ostbricka. De är framtagna av Danska och svenska stjärnkockar. Men man kan köpa alla andra ostar också såklart. Tips! Har ni inte smakat Castello Black än så har ni en utomjordisk upplevelse framför er. Man kan även köpa tillbehör och god dricka. Ingen alkohol serveras men de godaste dryckerna som pärondrycken ovan.

DSC_0213

Missa inte heller Castello Ananas som finns i butiken och som enbart säljs i Danmark annars. Hur god är inte den till ost eller grillat?

DSC_0204

Snyggt designad lokal också. Det kommer även att hållas ostskola och dryckesskola på onsdagar, så gå dit och boka upp er om ni är intresserade.

DSC_0179

Tja, så bjöds det på dessa små tarteletter gjorda på Castello White truffle, aj aj så goda. Christian Hellberg som tagit fram receptet.

DSC_0184

Väldigt trevlig kväll med så mycket gott. Vill du också gå hit så hittar du butiken på plan 3 i Mood Gallerian. Jag ska definitivt tillbaka och äta lite ost och köpa på mig ostar till ostbricka, passa på när ostarna finns i Sverige.

DSC_0223

Tack för ikväll Arla och Castello och Gonatt

Linda

En kommentar

  1. Åh det ser ju jättetrevligt och gott ut, en riktigt god ostbricka är ju jättetrevligt både som en avslutning på en middag eller som kvällsnacks med lite gott att dricka till. Jag borde besöka mood-gallerian mer än jag gör, var där förra helgen och köpte på mig bakprylar från Leilas general store men hann inte med något annat eftersom förra helgens schema var pressat. Ska absolut besöka deras ostaffär.

    http://www.diningandcooking.blogg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *