Succé i kvadrat

Tack

 

Ni var OTROLIGA över 73 000 unika besökare som besökte min blogg igår. Galet, galet roligt. Skälet var mitt inlägg 10 saker för att undvika att små barn sätter i halsen. Det hade till igår delats närmre 2 000 gånger från Loppi.se Facebooksida. Ni har också öst på med viktiga, intressanta kommentarer under inlägget. Jag lärde mig att även speciellt popcorn och vindruvor är livsfarligt för barn och att det finns en massa annat som också bör undivkas. Jag undrar varför BVC inte skulle kunna dela ut en sådan lista till att nyblivna föräldrar? Det ska helt enkelt aldrig behöva hända p g a okunskap att ett barn sätter i halsen. Tack så otroligt mycket att ni kikade in och läste min lista.

Ps. Lite senare idag kommer supergott och superlätt recept på kycklingburgare med feta och tellicherrypeppar med en mangodressing på färsk mango och lime. Missa inte det (Ni som har mig på Instagram #matstugan har redan sett bild på burgarna)

Linda

2 kommentarer

  1. Härligt, ett sånt inlägg förtjänar att spridas så himla kul att vi gör succé vi loppibloggare, mitt påskäggsinlägg spred sig också massor och både tidningen och radio hörde av sig. Snyggt jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *