Kaninvakter

Magda Annie kaninerna

Så här ser det ut hos oss på mornarna nu. Det första barnen gör när de vaknar är att ta ut Prikken och Tassen ur burarna och så sitter de där alla fyra framför Bolibompa. Magda hävdar att Tassen älskar att se på tv. Prikken kallar vi för Stampe, för hon ser ut som Stampe från Disneys Bambifilm. Men Stampe/Prikken är en baddare på att bitas rejält. Hon har bitit Annie några gånger så det har blivit stora märken. Men hon är annars väldigt gosig. Jag tror stenhårt på att det är bra för barn att ha djur. Jag hade kaniner när jag var liten och en egen hund. När Annie var liten hade vi två katter också. Man lär sig att ta hand om någon annan och att fokusera på deras behov. Dock är det så mycket jobb när man är själv om allt, så vi föredrar nog att vara djurvakter framför att ha egna.

Magda Annie

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *