Kaninerna har flyttat in och påskägg har hittats

DSC_0271

 

Prikken och tassen flyttade igår in hos oss. Vi är kaninvakter i sådär 2 veckor – Hurra!! Vi älskar djur hela familjen, inte minst jag och det ska bli så mysigt att ha dem här. Jag har ställt hundra tusen frågor om hur man sköter dem, vad de äter mm. Det äter banan på lördagar, lördagsgodis. Här ska gosas.

 

DSC_0223

 

Innan de kom hann vi med en skattjakt som Jessica hade ordnat till barnen innan hon åkte till Rom. Alltså, hennes hjärta är att renaste guld. Efter att de åkt fick vi med posten ett brev med skattkarta.

DSC_0215

 

Det var grymt spännande tills barnen listade ut att påskharen gömt den finaste skatten…..

DSC_0216

I grillen! Annie och Magda tyckte det var sådan tur att Jessica inte hade grillat upp skatten, nu när den fanns på grillen…T U R! De blev så obeskrivligt glada och de har behandlat sina påskägg från Jessica som stora ömtåliga diamanter.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *