Sjuka och plöjer Netflix serier

Jag och Annie är sjuka, superförkylda, hängiga…Hon är hemma med mig idag. Jag, jo jag är helt såld på Orange is the New Black på Netflix. Har ni sett den?

ORANGE

Ärligt, så trodde jag inte att jag skulle fastna för en annan serie lika mycket som jag gjorde för Downton Abbey, men Orange is the New black kan jag inte sluta titta på.Karaktärerna är så starka, situationerna så dråpliga, det är tänkvärt och väldigt intelligent gjort med referenser till litteratur, kända händelser och personer. Mitt i allt också mycket igenkänning. Varje gång jag säger att jag har börjat se den så brukar mina vänner säga ’Åhhhh, lyckos dig som har den kvar att se’. Alla verkar älska den. Sen så har den ju vunnit massa priser. Igår gick ja och lade mig vid 2 på natten för jag kunde inte sluta titta på Orange is the New Black.

Sofia den första Netflix

Annie hon plöjer Sofia den första som har blivit hennes storfavorit på Netflix. Jag gillar också den, går mycket ut på att man är lojal mot de man älskar, att man inta ska ha fördomar och snällhet tar en längst här i livet.

DSC_0262

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *