Pasta Pronto

Zeta pasta pronto

Zeta lanserar nu fyra spännande och väldigt praktiska nyheter som vi fått testa: Zeta Pesto alla Genovese i flaska, Grana padano med kvarn som river och Grana padano med kvarn som hyvlar. Dessutom en tunnare spaghetti med koktid på 3 minuter. Middagen gick verkligen supersnabbt att fixa. Barnen älskade att de själva fick bestämma hur mycket pesto och ost de skulle ha på spaghettin. Annie tjatade till sig att äta spaghettin med pesto och osten två dagar i rad faktiskt.

Zeta Pesto alla Genovese i flaska

Magda vred och vred på kvarnen med hyvelfunktionen för ’Jag måste se när cornflakesen kommer ut’. Vi tyckte verkligen alla så mycket om middagen och det var så lätt att fixa och duka undan. Dessa förpackningar är ju verkligen idealiska till picknick också eller ha med som komplement till lunchlådan till jobbet.

Pasta pronto Zeta

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *