Psykbryt

Ni vet när allt känns bra och helt plötsligt går allt bara åt fel håll. Så började veckan.

DSC_0062

 

Jag tog bort stygnen i måndags morse på höger fot. Det är så jobbigt för jag blir alldeles svimfärdig av sådant. Jag satt och blundade, höll för ögonen med båda händerna och ändå kallsvettades jag, mådde illa som bara den och det flimrade för ögonen Jag berättade det dock för sköterskan och hon var så världens bästa. Hon tejpade över ärret för att det ska läka snyggt och skydda när jag duschar. Egentligen ska jag nu byta tejp, men det märkte ju även hon att det inte kommer gå utan att jag svimmar, så hon bokade in mig på ny tid för att byta tejp. Har ni någon skräck eller fobi? Det här och hajar är mina enda fobier. Tja, sedan trodde jag att foten skulle kännas så bra, men den blev så skör och det var som att ta flera steg tillbaka. Kunde knappt gå för smärtan och jag blev livrädd att någon skulle nudda foten nu när den var oskyddad och så skör. Ställde in flera event där man skulle stå och gå. Ja, sedan blev jag färdig med Downton Abbey på Netflix och det var sorgligt. Men nu dags för ny serie. Vilken får ni strax se.

DSC_0140

 

Jag kände mig definitivt värd ett glas Drostdy-Hof Rosé och Påsk Polly igår kväll. Har ni testat? Smakerna? Påskmust, Citronmaräng och Påsktoffee. Var tvungen att äta rätt många innan jag kunde bestämma mig om det var en lyckad kombo eller inte, men det är det. Den ena smakar verkligen påskmust, men snarlik Coca-cola i smaken. Gott!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *