Geggamoja Våren & Sommaren 2015

Geggamoja

På Formexmässan slank jag, Rose-Marie och Jessica förbi Geggamoja montern. Färgglädjen hos Geggamoja smittar alltid av sig. Jag har några få Geggamojaplagg till barnen och de älskar jag verkligen för deras funktionalitet och färger och inte minst för att merparten av deras kläder är tillverkade av ekologisk bomull. Så här kommer lite nytt och lika färgsprakande som vanligt. Väst i vårens stora färg blått, snyggt med de blå detaljerna.

Geggamoja vår sommar

Singoallaklänningen i gult är magisk, badrocken den mest underbara och rosa klänningen med prickiga, hjärtformade fickor är nog min storfavorit. Jeansklänningen är så klassiskt vacker och med den där extra touchen med fickorna.

Geggamoja

Dessa mössor, ja tack! Mössan med fjärilar är Limited Edition. Jessica häll upp deras ryggsäck som jag bara var tvungen att visa Annie, det är helt i hennes stil.

Geggamoja

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *