Stureplanslyftet

Igår haltade jag mig iväg till ett alldeles speciellt exklusivt VIP event på Östermalm här i Stockholm. Jag ska egentligen inte gå någonstans på två veckor, enligt doktorn. Men igår ikväll smög jag iväg och kommer inte säga något till doktorn. Skon är dock en innesko och jag får verkligen inte på mig en vanlig sko. Känns lite udda att ha EN riktig sko på ena foten och EN megatoffel på andra foten. Blir helt slut när jag varit ute på något, men det var det värt just igår.

DSC_0817

Med ett glas bubbel i handen lyssnade vi då Stureplanskliniken presenterade sin nya signumbehandling: Stureplanslyftet som har blivit en superhit.

Stureplanskliniken

Pyra Haglund (bilden högst upp, mitten) som är grundaren till Stureplanskliniken berättade om Stureplanslyftet alltmedan vi åt läckerheter från The Italian Cousins och vi fick mycket information, se före och efter bilder och ställa alla frågor vi ville.

stureplanslyftet

Stureplanslyftet är ett sätt att lyfta hela ansiktet utan kirurgiskt ingrepp. Det fantastiska är att det ger en omedelbar effekt, inga blåmärken, bara tar ca 45 minuter och du kan gå tillbaka till jobbet efteråt. Du gör behandlingen en gång och effekten är en föryngring på cirka 10 år (man får sedan fylla på lite med jämna mellanrum). Fascinerande. Jag kommer inte göra Stureplanslyftet här och nu, men om några år så skulle jag verkligen kunna tänka mig att göra ett Stureplanslyft.

DSC_0858

Här är två kvinnor som har gjort Stureplanslyftet: Klinikchefen på Stureplanskliniken Helén, som är närmre 50 år och min bloggkollega Diana som är 45 i år. Jag är faktiskt rätt mållös. Det finns också ett minilyft då fokuseras det mer på ögon och mun att öppna upp blicken.

The italian cousins

Utsökt italiensk småplock från The Italian Cousins som har catering, matkurser och även en food truck. Verkligen supergott. Tack för inbjudan underbaraste Diana och tack Stureplanskliniken för en lyxig kväll.

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *