Noa Relaxation

Noa relaxation

Jag fick hem den dryck som buzzas väldigt mycket om just nu: NOA Relaxation. Den har slagit investerarrekord och vunnit priset ‘Bästa premiumdryck’ på World Beverage Innovation Award (dryckesvärldens mest prestigefulla pris). En svensk dryck minsann. Den ska minska stress och samtidigt öka den mentala förmågan. Helt fri från koffein och lågkalori. De aktiva ingredienserna är melissa och framför allt grönt te-extrakt i form av l-theanin (1 flaska innehåller motsvarande 15 koppar grönt te). Barn och gravida kan dricka den också, enbart naturliga ingredienser. Tycker den är väldigt intressant som ett alkoholfritt alternativ. Den har lite samma effekt som ett glas vin, att göra dig avslappnad. Att den dessutom gör dig mer fokuserad (i motsats till vinet/drinken) är ett otroligt stort plus. De är fräscha och smakar fruktigt gott utan att vara översöta. De finns i smakerna Fläder & Rabarber och Blåbär & Björksav.

Linda

En kommentar

  1. My brother recommended I might like this blog. He was

    totally right. This publish truly made my day. You can not imagine

    just how much time I had spent for this info!

    Thank you!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *