Vad jag hatar att duscha

Att duscha har blivit ett livsfarligt halvdagsprojekt. Har varit på dåligt humör halva dagen över att det ska vara så himlans krångligt att duscha nuförtiden.

DSC_0811

Nu stoppar jag då in foten i en plastpåse och drog runt massa tejp, lite för hårt för det stängde helt av blodtillförseln, fick dra av allt och börja om. sedan stå på ett ben och balansera i duschen. Men visst jag är ju sjukskriven just för att jag är handikappad just nu.

PicMonkey Collage

Som tur är kan jag faktiskt lägga mig och kika vidare på Downton Abbey efter en duschsession. Har bara sista avsnittet kvar av säsong 3,iiiiiihhh. Vilken är er favorit i Downton Abbey? Jag bara avgudar Lady Grantham och hennes one liners, bästa humorn någonsin. Ps. Tack för era tips på andra bra serier, håller på att välja vilken jag ska ta efter sista säsongen av Downton Abbey. Fortsätt gäran ge förslag, för här ska plöjas serier.

Linda

4 kommentarer

  1. Stackare, det låter hemskt krångligt!

    Här kommer ett setietips till: Rita. Urbra dansk serie om en tuff kvinnlig lärare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *