Min vän i rymden

DSC_0386

Mina första steg utanför hemmet skedde igår för att förskoleklasserna under hela året hade jobbat så hårt med Sexårskörens projekt ’Min vän i rymden’ som de framförde igår på Dieselverkstaden i Sickla. Man blir lätt osocial av att gå hemma i mysbyxor hela dagarna. Kände så stort motstånd igår mot att gå ut och träffa människor och vara sådär småtrevlig. Vill bara vara hemma och skrota runt. Men när man väl kommer ut så blir det så mycket bättre. Skulle inte för något i världen missa deras föreställning heller (men jag fick skjuts dit, så jag gick väldigt kort bit). Så otroligt proffsigt och fantastiskt gjort. Christer Fuglesang var berättarröst och de sjöng och gjorde rörelser till och det var en fin story med en hel del roliga effekter. Imponerande.

DSC_0374

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *