Förberedelser för bästa möjliga sjukskrivning

Jag har förberett mig inför sjukskrivningen som om det är ett tredje världskrig på gång. Nu när man ska vara hemma mest hela tiden känns det viktigt att ha det sådär extra mysigt.

PicMonkey Collage

Krukväxter som agerar luftrenare för inomhusmiljö? Jajamänsan. Jag har läst väldigt mycket om luftrenande växter, något som t ex NASA forskar mycket om. Nu hittade jag den här Phlebodium växten på Blomsterlandet som är märkt med Air So Pure som betyder att den är speciellt luftrenande. Laddat upp med en lugnande och återfuktande källvattenspray Eau Thermale från La Roche-Posay. Jag har alltid en ansiktsspray på jobbet. Bra att duscha ansiktet lite då och då. Sist men inte minst har jag köpt videkvistar bara för att de gör en så glad.

Nespresso

Så, en Nespresso Inissia har flyttat in. Bra att det kom med en hel del kapslar för jag har inte förstått att man inte kan köpa kapslar på vanliga butiker. Man måste gå till specialbutik, och det kan jag ju inte nu. Jag har genast börja testa att göra kaffe med mjölkalternativ som havremjölk, cashewmjölk osv. Ni ska få se:-)

Village candle

Laddat upp med doftljus från Village Candle: Natural cotton till sovrummet, Raspberry Vanilla till köket och Lily of the Valley till vardagsrummet. Så nu luta mig tillbaka, foten i högläge, och låta lugnet lägga sig.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *