Veckomenyn och världen godaste banankaka

Veckomenyn

Sorry, min frånvaro. Har haft så otroligt mycket den senaste veckan, inte haft en minut över. Annie hade sitt klasskamratskalas i helgen och det är massor att göra inför min sjukskrivning. Jag har så mycket att visa er, men vi börjar med veckomenyn, här några av mina favoriter. Laxen är lite nyttig och lätt fredagsmyslyx, speciellt om du väljer Salmalax.

Paprikasoppa

Smoked Paprika-Lax med fräsch sallad – har ni inte testat denna så gör det, lätt och vidunderligt gott.

Kyckling i parmesansås

Fantastiska korvgrytan

världens godaste banankaka

Ni bara måste testa världen absolut godaste banankaka. Använd några väl mogna bananer och gärna någon choklad med nötter i.Den här är luftig, fluffig och mjuk och saftig i smaken. Ni kommer inte vilja göra någon annan banankaka efter denna:-)

Kram och fin vecka på er!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *