Frost – Temakalas

Frost kalas

Frost var alltså temat för kalaset, ett tema som Annie valt. Vi är ju helt sålda på Olof (eller Olaf som han heter på engelska) här hemma. Så det blev en Oloftårta.

Frost kalas Tema frozen oloftårta olaf tårta

Jag kan inte säga att jag direkt svängde ihop den här tårtan, för att vara ärlig så spenderade jag timmar på den. Men blev nöjd till slut. Jag ska berätta hur jag gjorde allt till kalaset, recept, tips och tricks, allt. Ser ni isklubborna, superlätta att göra.

PicMonkey Collage

Kalaset blev så lyckat på alla sätt. Vi var lagom många och Annies allra närmaste: hennes bästis från dagis Josefin, bästisen Nora, hennes barndomsbästisar Zack och Leah, Lillasyster Magda, lillbästisen Emilia, hennes älskade kusin Love, morbror, mormor och mina närmsta nära och kära. Tänk att en av mina närmsta vänners son var borta, men hon kom ändå, utan barn, kärlek på det!

Frost kalas Tema frozen oloftårta olaf tårta

Olofs näsa och Svens horn blev lite försnacks innan tårta, popcorn, godis osv.

DSC_0046

DSC_0117

Härligaste barnen på alla sätt. Magda svidade mitt i kalaset om från Frostklänning till morgonrock. Lite bekvämt och mysigt sådär. Barnen lekte ’Pin the Nose on Olaf’ med ett fint pris i potten. Lite charader blev det också.

DSC_0058

Små popcornbägare med vanliga popcorn toppade med några Strawberries & Cream popcorn från Svenska Gourmetsnacks

Frost kalas 2

Isdricka och supergott kokosgodis.

DSC_0074

Dessutom har jag världens bästa vän Rose-Marie som tar med cupcakes på temat. Underbaraste hon. Finns alltid där.

Frost Anna och Elsa 1

Linda

10 kommentarer

    • Ja, eller hur, blev bra. Var så nervös innan att kakan skulle misslyckas. Plan B var att köpa en plast-Olaf och trycka ner i tårtan;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *