Oster Versa – Amerikansk Superblender

Jag testar just nu supermixern Oster Versa här hemma. Oster är Amerikas största varumärke för blenders och är ett riktigt household name där borta. Nu lanserar de sin kraftfullaste blender här i Sverige, Oster Versa.

Oster versa

Den har en oerhört kraftfull motor på 1400 w och jämförs därför ofta med, sin betydligt dyrare konkurrent Vitamix. Det innebär att du kan slänga ner hela frukter, grönsaker och till och med göra nötmjölk. Den mixar allt precis så slätt som du vill ha det. Oster Versa blir alltså som ett mellanting mellan blender och juicer. Såklart krossar den även is. De utlovar kvalitet och det är kvalitet du får. Det är sju års garanti på Oster Versa!

Oster versa blender

Jag har nu testat smoothies av alla de slag och den mixar ihop allt lätt som en plätt och det blir riktigt slätt: Acai Bowl Smoothies Nu ser jag fram emot att testa att göra mandelmjölk i den, lite dipper, juicer och den ska vara fantastisk till soppor.

Fakta Oster Versa

  • All Metal Driveâ„¢-teknologi
  • Patenterad vändbar 1400W-motor som når upp till 28,000 varv per minut
  • Variabel hastighetskontroll med puls och touch-knappar (soppa, smoothie, röror) för förprogrammerade inställningar
  • Rostfria 6-point blad som roterar upp till 400 km/h
  • 1.9L BPA-fri, smak- och smutsavstötande kanna av Tritanâ„¢
  • Inkluderar presstav

Stort plus för att den är lätt att rengöra: I med vatten och någon droppe diskmedel, kör igång några sekunder och bara skölj ur. Den är något högljudd och tar lite plats, men det är den värd. Allt det andra uppväger definitivt.

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *