Bounce ball – Träningssnacks

Bounce energy ball

Tjohooo, har tränat en ordentlig omgång på löpbandet idag. Så skönt. Jag är verkligen den typen som mår otroligt bra, blir pigg och positiv av träning. Oftast har jag dock väldigt lite tid till träning så jag har alltid med mig snacks,nötter och frukt i min träningsväska för att få i mig on-the-go. Jag byter lite mellan olika saker utav det enkla skälet att det är roligt med variation.

Just nu är jag besatt av dessa Bounce Energy Balls. Deras nyaste, Apple & Cinnamon Protein Punch (cashewnötter, vassleprotein och solroskärnor) och Cacao Mint Protein Bomb (kakao nibs, vitamin E, omättat fett och fibrer), är himmelska. De är alla glutenfria och de finns massa olika smaker. De finns t ex på hälsokostbutiken Life och på SATS.

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *