Etnografiska, ett barnvänligt museum

Etnografiska

Vi var rätt aktiva igår, minst sagt. Men har man barn som vaknar 5.30 på morgonen så hinner man mycket. Jag bakade brödbullar till barnen och vi hade en hejdundrande frukost tillsammans. Sedan åkte vi till Alby Friluftsområde och åkte redig pulka i rätt branta backar med pulka. Det är ett sådant härligt område med mysiga utomhusgrillar, skidspår och bra raststuga. Helmysigt. Hem och byta om och in till stan med Annie till Etnografiska där vi mötte upp vänner.

Etnografiska

Det var Sydafrikadagen på Etnografiska. Fritt inträde och massa pyssel för barnen till en kostnad av 50 kr.

Etnografiska

Barnen gjorde afrikanska sandkort, armband, fick smaka afrikansk godis som fudgen marshmallows popcorn, kokoskola mm.

Etnografiska

Det är ett så underbart museum för både barn och vuxna som jag verkligen rekommenderar alla. Deras verkstad är magisk för barn och det finns bekväma bänkar för de vuxna att sitta på medan barnen pysslar. Vi lyssnade och tittade på afrikansk musik och kikade lite på den ordinarie utställningen.

Etnografiska

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *