Våffelbrunch deluxe

VÅFFELBRUNCH

Våffelbrunch måste ju vara det ultimata sättet att spendera sin söndag på. I ett snöslaskigt Stockholm begav jag mig över hela stan till min vän Agnieszka och hennes sambo. Hade ingen aning om att det var lyxvåfflor som vankades: Förrättsvåfflan – löjrom, fraiche, rödlök och dillvippa, hur har jag missat det här. Perfekt.

Våffelbrunch 1

Och medan det mörknade fortsatte jag med huvudrättsvåffelhjärtan med brie, bacon och färsk basilika. Det var ett härligt gäng och roligt att träffa, för mig, nya människor. Kom på att det är rätt sällan man hamnar i sammanhang med helt nya människor.

VÄRDPARET

Mellanladdade med värlens godaste mandarinkaka, och avslutade med det som lätt borde slå ut semmelwrap som årets snackis…

Semmelvåfflan! Våffelsmet med kardemumma i, och till såklart mjukvispad grädde och hemmagjord mandelmassa. Hade aldrig kunnat ana hur gott det kunde smaka.

DSC_0057

Tack underbara för den bästa tänkbara söndagshänget

Linda

3 kommentarer

  1. Åh så fint du skrivit, är det verkligen hemma hos oss? 😉 Är så glad för att du kom, tack snälla för den fina presenten. Känner mig ordentligt inspirerad till att testa det gröna mer nu. Vi ses snart fina du. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *