TVÅ bra filmer

Bara måste rekommendera två filmer till er. Jag som aldrig hinner se ens en enda film såg TVÅ i helgen, och dessutom TVÅ BRA FILMER.

PicMonkey Collage

 

Vi hade bästa lilla systerdotter Alva här, d v s mina barns äldsta kusin. Hon är så speciell för mig den där lilla tjejen, som nu är nästan 15 år. Vi gick på bio på lördagen och såg Paddington. Både jag, Annie och Alva var överens om att den hamnar bland storfavoriterna. Hela salongen klappade händerna efteråt, trots att den har gått ett litet tag. Den är så charmig, tänkvärd, galet rolig och lite sådär tår-i-ögonvrån-sorglig. På kvällen valde Alva The Grand Budapest HotelSF Anytime, efter småbarnen somnat. Det är en brittisk-tysk komedifilm som vunnit en hel radda med priser. Väldigt speciell film i en sagolik miljö. Så snyggt filmad och underbar musik och skådespelare. Speciell humor, lite galghumor sådär. Har ni sett någon av dem, vad tyckte ni?

DSC_0468

Vet ni en lustig liten sak är att Alva fyller år den 8 februari, hennes bror, den 10 februari och Annie den 12 februari. Tror ni inte att samma sak sedan händer med Magda och hennes kusin Love där det också är exakt två dagar emellan dem, men i september. Skumt sådant där. Hur som vi hade en väldigt avslappnad helg, åkte skridskor, spelade spel och såg, som sagt, på film.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *