Veckomenyn – och lite annat

Veckomeny

Den här veckan tycker jag man kan unna sig lite mer, har varit så tajt nu i januari. Så här kommer mina favoriter. Grytor kan med fördel göras kvällen innan och gojsa till sig tills du kommer kom efter jobbet dagen därpå. Händer det något roligt i era liv den här veckan? Jag ska försöka träna ordentligt i veckan, sedan är det lite ditt och datt. Ikväll ska jag på en superrolig grej. I helgen kommer min systerdotter hit och det längtar vi efter både jag och barnen.

Gratinerad Chevretoast med persimon – Beroendeframkallande och skön middag

Mustig kycklinggryta med plommon

Lax i hummersås och toppad med kräftstjärtar

Äpple- och Fläskfilégryta med grönpeppar – Unna dig den här mustiga grytan till fredag

bakad camembert

Till helgens mys rekommenderar jag verkligen bakad camembert, lättfixad vuxendipp. Den där varma smälta osten…

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *