Vinn Fredagsmyskit från SF Anytime

SF Anytime

God morgon och God helg på er allra finaste läsare. Vad är mysigare en fredagskväll än att dra på sig mysbyxorna, hälla upp lite chips och på med en bra film? Bästa starten på helgen. SF Anytime har ett stort utbud av filmer och det är bara att klicka sig in och välja. Du bara registrerar dig på någon minut och binder inte upp dig på något sätt. Sedan är det bara att välja film.

Tänkte bjuda tre av er på ett Fredagsmyskit från SF Anytime.

 

Tre av er vinner:

2 filmbiljetter (där ni kan välja vilken film som helst på SF Anytime)

Chips

Mysbyxor

 

Så här tävlar du:

För att vara med och tävla, nämn två av filmerna som just nu finns på topplistan hos SF Anytime, och lämna en kort motivering till varför du vill vinna två filmbiljetter. Tävlingen avslutas nu på söndag 25/1 kl 23.59. (ps. Glöm inte ange storlek på mysbyxorna, de är stora i storlekarna)

Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon tävling eller inlägg

Linda

12 kommentarer

 1. Sex tape och Draktränaren 2 hittade jag på topplistan 🙂

  Jag väntar vårt tredje barn och börjar inse att jag och maken aldrig kommer att kunna ordna barnvakt sen, det är inte helt lätt nu heller, men det går i nödfall!

  Det vore riktigt roligt att överraska honom med en datenight, det är ganska många år sen sist.

  Svärföräldrarna lovar att ta barnen en kväll 🙂

  Hoppas på tur!

  (brallor i str L kanske man kan få ner rumpan i!? 😀 )

 2. Hej!

  Guardians of the Galaxy och The other woman skulle jag vilja se. Den första tillsammans med min son och den andra tillsammans med min dotter. Det vore kanon med lite mystid tillsammans med var och en. Byxor i strl L. 🙂

 3. 12 years a slave samt Småkryp hade jag velat se. En helg tillsammans med barnen innebär pulka och skridskoåkning, därefter gärna en film att se tillsammans! Byxorna hade jag givit till min Fredrik som fortfarande inte inhandlat ett par mysbyxor, så storlek XL!

 4. Medicinen och Joe! Jag älskar att se film – det är helt enkelt min stora passion här i livet! Mer motivering än så behövs inte 🙂

  Jag önskar XS!

  Kram!

 5. ’Medicinen’ och ’The other woman’ är de filmer jag fastnade för på SF Anywhere’s topplista. Jag skulle vilja bli vinnare av detta för att kunna unna mig och min man och våra två stora tjejer en myskväll. Jag har en kris i livet just nu och väntar på att få veta om jag får ett nytt spännande jobb som jag har sökt. Mitt nuvarande jobb är roligt, men alldeles för krävande (och kvävande) för att passa in i livet just nu. Att vänta på besked om nya jobbet är ren tortyr och sömnen är inte den bästa, inte humöret heller alla gånger, tyvärr. Det skulle vara så mysigt att få unna mig och familjen en riktigt mysig fredag. Håller tummarna för vinst :-).

 6. Joe och Draktränaren 2 är med på topplistan. Min sambo och jag skulle behöva mysa lite med varandra innan vårt andra barn kommer, tycker det är svårt att komma iväg bara vi och det här vore toppen att kunna se en ny film utan att behöva fixa med barnvakt. En myskväll med dottern vore också toppen! Byxor i storlek L

  .

 7. The Grand Budapest Hotel och Guardians of the Galaxy är 2 filmer

  Inte en film känner jag till !

  Se alla jag vill !

  Har en del att ta igen !

  Gå på bio får komma sen !

  Nu är det mest småbarnsjoller,

  och tv-nyheterna som håller !

  Perfekt att få se film hemma en stund,

  och att hos sfanytime få vara kund !

 8. The grand budapest hotell (underbar film!) och The Lunchbox är två av filmerna på topplistan.

  Jag har aldrig testat SF anytime och det skulle vara kul att prova på, kanske fortsätter jag som kund där sedan. Jag har strl Medium i mysbyxor.

 9. Svar: Medicinen & Dallas Buyers Club.

  Stl M.

  Med 2 små barn här hemma kommer vi sällan ut på dejt jag o mannen. Hur smidigt hade det inte vart att ta dejten hemma i vardagsrummet. En bra film & lite snacks. Det bästa med att ta den hemma är att man kan ha myskläderna på. Win-win 🙂

  Vi håller tummarna!

 10. Svar: Flygplan 2 och Tracks!

  Skulle va så kul att vinna det! Då vi fick vårt andra barn för 8 månader (fullammat tills 7 mån) så ha det inte blivit så mycket film-mys! Så skulle vara toppen att vinna detta så man få lite tid till varandra!

  Storlek på byxorna är M

  Hoppas hoppas på vinst!!! 🙂

 11. Svaret : Lucy och The Maze Runner

  Det är svårt att komma ifrån,

  nu när vi har vår lille son !

  Han är så söt och snäll,

  men vi kan inte lämna honom ensam nån kväll !

  Bio får bli ett senare nöje för oss,

  men vi vill gärna framför tv:n kasta loss !

  Stl = M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *