Kockkniv från Robert Welch

robert welch

Jag har en sprillans ny kockkkniv, Signature by Robert Welch. Helt helt underbar i både design och funktionalitet. Signatureserien från Robert Welch har tagits fram av professionella kockar. Knivarna är ergonomiskt utformade och ligger mycket bra i handen och har en otroligt bra skärpa. Deras knivar har vunnit en massa priser. De går dessutom att diska i maskin och kommer med livstids garanti. Testade den till middagen i söndags och är helt såld. Nu vill jag ha alla knivar i serien.

Linda

2 kommentarer

  1. Hej Linda, när du testade kockkniven signature från Robert Welch skrev du att du blev helt såld och ville ha alla knivar i serien så jag undrar nu när du använt dem en tid, hur tycker du att de är. Håller de skärpan eller måste de skärpas ofta, är det några negativa saker med kniven/knivarna eller är du fortfarande lika positiv. Tacksam för svar. MVH Ing-Marie

    • Hej
      Jag tycker det är fantastisk fortfarande. Håller skärpan galant. Tror jag slipat om den endast en gång. Den ligger väldigt skönt i handen. Jag har bara den fortfarande p g a att jag har så pass många andra knivar. Men skulle definitivt fortfarande vilja ha även de andra i serien. Kan inte så något negativt med den alls. Den är fortfarande min favorit bland alla knivar jag har:-) Kan verkligen varmt rekommendera den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *