En riktigt riktigt bra historia

Sophies Historia

Jag är eventuellt sist på bollen, men vilken fängslande story: Jojo Moyes Sophies historia. Det var länge sedan jag läste en roman av det enkla skälet att jag inte hinner jobba, vara ensamstående med två små barn, blogga, träna och läsa. Men jag älskar att läsa och äntligen hinner jag vilket gör mig så glad. Jag läser lite varje kväll innan jag somnar och förtrollas av de två kvinnornas liv som vävs samman fast ett sekel skiljer dem åt. Har ni läst den, vad tyckte ni? Lite nyfiken på de andra böckerna som Jojo Moyes har skrivit. Har ni läst någon annan av hennes romaner?

Linda

2 kommentarer

  1. Finns en som heter ”livet efter dig”, också riktigt bra men inte alls samma typ av historia! Men det blev sträckläsning och det brukar ju vara ett bra betyg 🙂

  2. Ja, du måste läsa ”Livet efter dig” av samma författare! Den tyckte jag var ännu bättre – sträckläste den i bilen på semestern och både skrattade och grät 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *