Stockholms Bästa Semla

Stockholms bästa semla

I onsdags korades Stockholms bästa Semla av en en namnkunnig jury: Håkan Johansson, bagare, världsmästare i bageri 2014, Elisabeth Johansson, konditor och kokboksförfattare, Anna K Sjögren, matskribent och kokboksförfattare och Tom Sjöstedt, kock, vinnare av Årets Kock 2008, restaurang Lilla Ego. De smakade sig noggrant igenom ett 20 tal semlor, undersökte designen och kvaliteten minutiöst.

stockholms bästa semla

Bästa semlan i stada hittar ni på Grillska i Gamla stan. Näst bästa hos Brunkebergs och tredje bästa står Älvsjö konditori och bageri för. Unna dig en semla till helgen från någon av dessa så är du garanterad bästa möjliga smakupplevelse.

stockholms bästa semla

Bild från prisutdelningen. Representanter från de tre på pallplats: Grillska, Brunkebergs och Älvsjö konditori. Bild lånad från SBKs Facebooksida

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *