Vad har jag gjort!

Tjurruset

 

Ni vet ju att jag redan har anmält mig till Tjurruset i höst. Men igår på jobbet satt vi och pratade på lunchen och helt plötsligt hade jag gått med på att köra Triathlon i augusti också. Det är verkligen inget jag kan eller någonsin tränat på eller planerat. Jag föreslog en av mina kollegor att han skulle springa Tjurruset och då kontrade han med att han skulle anmäla sig om jag anmälde mig till Triathlon, så då gick jag med på det utan att tänka. Ångest, Hjääälp. Vad har jag gjort. Jag som inte ens kan crawla.

Linda

6 kommentarer

  1. Bra där, Linda! 2015 kommer att bli ett kanonår, det ser du verkligen till!

    Nu peppar du mej också till att köra stenhårt!

  2. Oj oj, ser nu att mer än hälften av det jag skrev måste ha försvunnit med någon deletknapp innan jag skickade det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *