Fartfyllt dygn, med massa gott

DSC_0563

Hemkommen. Helt slut, men lyckligt helt slut. Jag och barnen har sovit över hos en av mina bästa vänner. Så gjorde även vår gemensamma bästis med sin dotter. Så allt tillsammans var vi 8 tjejer (5 barn varav 2 i megatrotsen, varav 1 mitt där).

DSC_0562

Alltid, alltid har Erika bakat något nytt och fantastiskt gott. Det här är en Svarta vinbärstryffelkaka. Smälte i varenda tugga. Det är efter ett recept av Mia Öhrn. Tänkte skriva ner det här på bloggen. För det här måste jag testa. Succé.

DSC_0581

Alltså, de är så söta barnen. De leker, stojar, bråkar och sedan sitter de alltid så här nära och myser. De har känt varandra hela livet. Blir rörd av bara tanken på vänskapen som jag hoppas alltid kommer vara så här. Annie och Amanda somnade bredvid varandra. De var alla vakna till väldigt sent (vilket inte hindrade mina från att hoppa ur sängen vid 6 på morgonen).

DSC_0569

Medan de satt där snällt i soffan med chips (i sådär 15 minuter) passade vi på att äta kex och ost. Erika är den som introducerat mig till Falbygdens Delikatessmarmelader, speciellt passande till ost. Jag har också alltid dem hemma.

Erika och jag

Vi hann ändå avhandla en hel del viktigheter mellan trotsutbrott, torka upp utspillda glas, plocka upp makaroner från golvet, sätta på nattkläder och medla mellan de som var osams just för tillfället. Lotta har bestämt att jag ska hålla ett bootcamp för henne och att jag ska träna henne, varifrån hon nu har fått det ifrån att det skulle funka. Men, ok, jag tar på mig uppgiften. Nästa vecka backträning tillsammans. Bra för mig med pressen.

Äpple och fläskfilégryta

Vi åt en så vidunderligt god gryta på kvällen med äpple, fläskfile osv. Tänkte att jag skulle lägga ut det till er, för det var kanon och vi tog alla om tusen gånger. Så tacksam för deras vänskap. De gör det lätt att hålla ett av mina nyårslöften: Att umgås med människor som får mig att skratta och må bra.

DSC_0584

Over and Out och Gonatt!

Linda

En kommentar

  1. Du ger mej så många komplimanger så att jag rodnar…

    Det var så kul att ha er här, ni har gett mej massor av energi även om jag också var slut efteråt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *