Disney on Ice

Premiär för Disney on Ice. Vi var medbjudna av Rose-Marie. Som alltid magiskt, som att kliva in i en saga.

disney on ice

Alla var med: Rapunzel, Belle, renen Sven, Ariel, krabban Sebastian, Musse och Mimmi. Det var ljuseffekter, det snöade, glittrade och glimmade.

DSC_0484

’Hej, jag heter Olaf, och jag gillar varma kramar’. ’Snögubben Olaf, helt klart populärast under kvällen. FROST är sista numret innan avslutningen och den satt mina barn och väntade på. Showen är två timmar lång med paus på cirka 20 minuter emellan. Annie tyckte den var superbra. Magda tyckte också mycket om den, men hon var något trött mot slutet. Hon brukar sova vid 19.30 och showen höll på till 20. Helt klart har barnen mest behållning av den om de känner sin Disney och de olika prinsessorna.

DSC_0461

Barnen fick varsin slush i plastmugg med Elsa och Anna på, 110 kr styck. Faktiskt hutlöst dyrt! De säljer massor med saker som ljusstavar, Pop Corn och sockervadd, allt till överpris. Men, visst barnen var glada och lyckliga.

disney on ice

Linda

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *