ICA samarbetar med Childhood – Resultat – Snyggaste kassen

Childhood ICA

ICA-butikerna lanserar till förmån för Childhood en designad shoppingkasse och necessär. ICA har under de senaste elva åren stöttat World Childhood Foundation som arbetar för att hjälpa barn och ungdomar i utsatthet i Sverige och i världen. I år har man tagit fram en miljövänlig shoppingkasse och necessär tillsammans med smyckesdesignern Sophie Gyllenhammar.

Kassen finns i butik från vecka 49 och kostar 20 kronor, varav 10 kronor oavkortat går till Childhood. Necessären finns på Cura apoteket vecka 49 och du får den då du köper tre produkter av Cura apotekets egna varor. 1 krona per vara går till Childhood. Det finns även en hel del andra utvalda julartiklar hos ICA nu, till förmån för Childhood, till exempel apelsiner, tomater och skuren grönkål.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *