Söndagens Glöggmingel

DSC_0033

Har bara inte hunnit ösa in bilderna från mitt glöggmingel i söndags som blev så mysigt.

DSC_0114

Mingel Mingel

DSC_0042

Jag hade ärligt jobbat järnet för att få ihop allt på minimal tid. Det lyckades dock på något mirakulöst sätt. Jag kommer nu också börja ösa in recepten till er på allt. En del har ni fått under veckan. Ovan Amarulafudge, kardemummahjärtan och peppisar. I bakgrunden glögg- och chokladkaka.

DSC_0039

Knäck med lime och rostade pistagenötter.

DSC_0032

Supertips är dessa pepparkakssticks med ädelostdipp som går på nolltid att fixa.

Glöggmingelhosmig

Det var smockfullt med barn och högt i tak. Verkligen många nära och kära. Det var dock många fler av mina nära som jag hade velat bjuda. Vill bara säga att jag älskar den här klänningen från Indiska. Det är en omlottklänning, som är skön, sitter perfekt och är superfin i färgerna.

Glöggbollar

Ädelostbollar rullade i pepparkaka och glöggmarinerad aprikos med cheddar samt skink- och senapsrullar med glöggmarinerade plommon

DSC_0044

Rostade och kryddade nötter. De längst till vänster är Curry Cashewnötter.

DSC_0046

Gulligaste Zack, given på glöggminglet år efter år.

Glögg

Och så glöggen då. Årets Blossaglögg med smak av Lavendel. Jag hade gjort isglögg som är galet gott, recept kommer. Sedan hade jag gjort alkoholfri äppelglögg som också är underbart kryddigt gott, recept kommer där också.

Linda

4 kommentarer

  1. Jösses! Så mycket gott Gott var längesen jag såg. Hur hann du med allt? Och väldigt fina bilder! Ser fram emot fler recept

  2. Men vilket mysigt glöggmingel. Vad mycket gott du fixat. Där skulle man varit med.

    Får se om jag vågar mig på något litet lätt recept. Är helt oduglig när det gäller mat och bak och letar inspiration.

    Du har en jättefin sida och jag blir sugen på en massa saker. Tack för titten.

    kram jessica/Kungsbacka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *