En Melon i Luciatåget?

Vattenmelon kostym

 

Magda vill inte vara Lucia i år, inte heller pepparkaksgumma eller tomte. Hon vill bestämt vara utklädd till en melon i Luciatåget. Alltså, hur blev det så här? (Lånad bild från http://www.partysuperstores.co.uk/.

Linda

4 kommentarer

  1. haha… jag är visserligen för mångfald, men en vattenmelon i lucia tåget,

    njae, jag vet inte !

    Fast jag skulle nog iofs fnissa gott 🙂

  2. Vad roligt med en till! Min systerson, som nu är 23, ville när han var 3 år inte vara med alls. När vi sa att han fick vara vad han ville sa han ” ok då, jag är väl päron då”! Jag och min mamma sydde en pärondräkt och han var otroligt stolt när skred fram i tåget

  3. Hihihi, brorsonen ville vara en lussekatt förra året, så hans mamma sydde en kattkostym som han stolt bar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *