Glutenfri pizza till 10 pers och stoppa spridningen av HIV

199057459_29d22a32-89e3-4b8c-bfdf-011dd7c18705

Musikhjälpen är ett välgörenhetsevent som drivs av SVT och Sveriges Radio. I år går insamlingen till kampen för att stoppa spridningen av HIV. På Tradera kan du vara med och bidra genom att antingen buda på auktionerna på denna sida, eller själv lägga upp saker till försäljning och låta pengarna gå till Musikhjälpen. Du kan nu t ex buda hem Jessica Frej och Maria Blohm för att baka Glutenfri pizza till dig och 9 kompisar. Vad sägs om det? Vill du lägga ett bud så gör du det HÄR. Jag kan garantera att det kommer vara den godaste pizzan du har ätit, vare sig du är glutenintolerant eller inte! Vill du ha de bästa tipsen på hur man bakar glutenfritt så får du dem på köpet under kvällen. Du bidrar samtidigt då i kampen att stoppa HIV.

Du träffar dem dessutom redan imorgon fredag 17.30 i buren i Uppsala där de berättar om auktionen. Missa inte det!

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *