Matstugans Julkalender – Lucka nr 8

8dec

Måndag morgon kan inte bli bättre för bakom dagens lucka finns ännu en av mina personliga storfavoriter, EN helårsprenumeration på den enda tidning jag själv prenumererar på: Matmagasinet. Jag kan inte tala mig nog varm om Matmagasinet. Den är alltid späckad med recept för fest såväl som vardag. Om ni inte skulle vinna helårsprenumerationen så har Matmagasinet just nu ett superfint erbjudande där man kan ge bort en prenumeration av Matmagasinet: 5 nr för 129kr. Som tack får du 4 snygga gratängformar, win-win.

Matmagasinet

 

Så tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och lämna en motivering till varför du vill vinna en helårsprenumeration på Matmagasinet. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Med hur många nummer utkommer Matmagasinet per år?

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda

61 kommentarer

 1. Som lärare är jag ovan vid att laga mat till mig själv (skolmatsalar är bra men främjar inte den egna matlagningsutvecklingen precis!). Nu är jag föräldraledig och ’tvingas’ därmed laga mat till mig själv varje dag, och snart också till vår lille grabb. Vad vore då bättre än en tidning som kan ge inspiration när fantasin tryter!?

 2. 12 nummer per år.

  Jag har fastnat i att göra samma maträtter om och om igen och skulle verkligen behöva lite skön inspiration från en bra mattidning.

 3. Jag är gärna med och tävlar!

  Jag skulle vilja vinna prenumerationen till min mamma. Hon äskar att laga mat och letar ofta inspiration och recept på nätet och i olika tidningar. Med denna tidningen skulle hon ju ha allt samlat på ett och samma ställe! Svaret på frågan är 11 nummer/år. 🙂

  Ha det bra!

 4. 12 nr per år!

  Delad glädje är dubbel glädje, som det heter så fint!

  Så därför skulle jag dela med mig till min syster av denna tidning om turen är på min sida. Men först skulle jag läsa och njuta av varenda litet ord i den 🙂

  Älskar nämligen denna tidning, men som ensamstående och sjukskriven mamma är det sällan jag har råd att unna mig en tidning.

 5. 12 nr per år!

  Jag vill vinna för att jag älskar att laga mat och att läsa om mat, så det här hade varit perfekt! 🙂

 6. 12 nr utkommer/år!

  Jag skulle vilja vinna den här prenumerationen eftersom att matlagning och bakning är mina största intressen. Det är dock inte alltid man tar sig tiden till att leta upp nya recept så det blir lätt att man hamnar i gamla hjulspår. Men om man får hem tidningen i lådan blir det ju massor av inspiration som man får röra ner i grytorna!

 7. 11 nummer/år.

  Jag älskar mattidningar och har några (alldeles för många) utspridda överallt hemma. Tänkte just beställa denna prenumeration men ångrade mig då vi just nu försöker hålla igen på utgifter för att kunna köpa ett fint hus med ett stort kök så jag får användning för alla tidningar 🙂

 8. 12 nr perår.

  Det bästa som finns är att läsa den och prova en massa nya recept

 9. Hejsan !

  Svar på frågan : Den kommer ut med 11 nummer per år

  Sitta och bläddra i en tidningen och med bilder och bli inspirerad av mat ,vin och annat gott är verkligen härligt om när man är matintresserad som jag är . Roligt att prova nya rätter ,ha midddagar och låta gästerna smaka. Tidningen skulle ge mig många härliga stunder !

  Ha en bra dag ! / Vänligen Carola

 10. 11 nummer/år

  Med denna tidning

  hoppas jag att på maträtterna få spridning

  lära mig mycket nytt

  så att det inte blir samma gamla pytt.

  Vinner jag tidningen får

  jag inspiration i ett helt år!

 11. 11 nummer!

  Inspiration och tips kan man aldrig få för mycket av. Jag är dessutom av den gammaldags sorten som älskar känslan av ett äkta magasin. Att få känna trycksvärtan, doften från pappret och bläddra i min tidning är njutning på hög nivå för mig!

  Kram!

 12. 12 nr/år utkommer av Matmagasinet.

  Jag skulle verkligen behöva lite hjälp… är värdelös på att laga mat, men älskar att baka 🙂

  Vore jättekul med ett magasin som ger inspiration både till vardags och helg.

 13. Det kommer 12 nr/år.

  Jag skulle gärna vinna en prenumeration på Matmagasinet för att få inspiration på vardagsmatlagning vilket jag tycker Matmagasinet är bra på!!

 14. Enligt Matmagasinets hemsida ger de ut 11 nummer/år men på den senaste tidningen i affären står det nr 12. Vilken kluring…

  Jag hade hemskt gärna vunnit en helårsprenumeration på Matmagasinet så att jag kan få riktigt mycket inspiration i köket och utveckla mina kunskaper i matlagning och bakning. Hoppas verkligen väldigt mycket på detta för det skulle lätta upp hela nästa år och jag skulle ha något att se fram emot varje månad. Äntligen rolig post i brevlådan!

 15. Har man stått vid spisen och lagat mat i 50 år så är det lätt att förstå

  att maken behöver variation i kosten. Hoppas att han får lust att laga något

  av det goda som finns i Matmagasinet

 16. 11 nr/år

  Jag älskar att läsa om mat och bakning. Därför kollar jag här på din blogg väldigt ofta. Att även få kika i en tidning skulle göra mig lycklig hela året 🙂 Att få testa nya recept och smaker och bjuda när och kära. Finns det något härligare?! God Jul!

 17. 11 nummer per år.

  Skulle vilja ge denna prenumeration till min storasyster. Hon har aldrig varit så intresserad av att laga mat och baka

  Men! Nu har dom nytt kök och hennes intresse bara växer. Vill därför ge henne lite inspiration

 18. Matmagasinet kommer ut med 11 nummer per år.

  Jag har varit prenumerant på tidningen för flera år sen men skulle nu gärna testa den igen! Minns att tidningen var väldigt bra. Barnen börjar nu blir lite större och är mer benägna att smaka ”ny” mat vilket gör att mitt stora matlagningsintresse börjar vakna igen!! Håller tummarna för vinst.

 19. 11 nummer per år. Älskar att prova nya saker i köket och vill ha ny inspiration hela tiden. Därför vill jag vinna en tidning där jag kan få massor av tips och idéer.

 20. 11 nummer per år :).

  Vore så trevligt att ha en tidning att läsa om dagarna som dessutom ger oss studenter lite kul inspiration, så det inte blir nudlar varje dag ;).

 21. 11 nummer per år!

  Alltid trevligt med inspiration, lätt hänt att man fastnar med samma maträtter som lagas om och om igen…

 22. Matmagasinet utkommer med 11 nummer per år. Skulle vara toppen att vinna som julklapp till min mamma. Hon behöver lite inspiration i köket, har fastnat i samma maträtter sen vi systrar var små. Och hon är väldigt omtänksam, skickar alla tidningar till mig där hon ser något recept med lammkött.

 23. 12 nummer.

  Gillar att laga mat. Vill gärna veta vad som finns i och är trött på halvfabrikat. Dessvärre är det så svårt att komma på nått nytt att laga. Blir enformigt i menyn där hemma… Behöver lite inspiration.

 24. 11 nr per år kommer Matmagasinet ut.

  Jag skulle ge bort prenumerationen till min syster som är oerhört duktig på att laga mat! Då skulle hon få ännu mer inspiration, då hon tycker om att testa nya recept.

 25. 12 nummer per år.

  Jag älskar mat, både att äta och laga – MEN – fantasin tryter när tiden är knapp. Så numer blir det tyvärr ofta snabba lösningar. Jag hoppas på en vinst, och på ett år fyllt av inspiration för att åter bli den huslige tjej jag alltid varit!

 26. Älskar att laga mat & exprimentera i köket! Det är något jag har hittat till de senaste året.

  Hoppas därför jag vinner denna fina pris så jag kan få lite inspiration hela året!

 27. 12 nummer per år.

  Har blivit mer och mer intresserad av att laga mat från grunden och den här tidningen kan kanske vara till stor hjälp då.

 28. 11 nr /år. Jag är sååå trött på de gamla inkörda recepten. Vill ha inspiration för att få in lite nya smaker och idéer i köket.

 29. jag skulle g’ärna vilja vinna denna då jag tycker fantasin på bra recept är slut och det börjar bli enformigt med det mesta här hemma 🙁 så hoppas på att få lite nya ider.

  svaret 11 nr

  kram veronica

 30. 12 nr/år

  Att laga mat är inte alltid lätt,med en mattidning skulle vår familj få inspiration och laga rätt!

 31. Svaret på frågan är 11 nummer per år!

  Jag hade gett bort premunationen till min mamma. Hon har intresse för mat och tycker att det alltid är lika spännande och kul att prova nya maträtter och liknande, därför tror jag att denna tidning skulle passa henne perfekt! En finfin julklapp!

 32. 11 nummer /år.

  När man inte vet vad man ska laga till middag är det bar med en tidning som ger förslag.

 33. Barnens gammelmormor skulle jag gärna vilja ge en prenumeration på denna tidning. Vi får alltid något gott när vi åker dit både i mat och bakväg. Hon bor 60 mil bort så vi träffas tyvärr inte så ofta och en tidning då och då blir lite som en hälsning ifrån oss. Svaret är: 11st/år

 34. 12 nummer per år kommer ut. Skulle vilka vinna detta då jag har knappt några recept hemma efter en flytt och jar väldigt dålig fantasi när det kommer till mat

 35. 12 nummer per år.

  Sedan barnen flyttade har jag mer eller mindre slutat laga mat så jag kan verkligen behöva alla tips som finns

 36. 12 nummer om året.

  Förr tyckte jag det var roligt att laga mat och prova nya rätter. Nu har jag tappat stinget och behöver hitta det igen. Kanske med hjälp av Matmagasinet ?

 37. 11 nummer per år. Jag är såå less vardagsmaren med samma recept vecka efter vecka behöver lite inspiration!

 38. Enligt hemsidan 11 nr/år, jag skulle verkligen vilja vinna denna tidning, mattidningar är min last och kokböcker, min sambo förbjuder mig att ha en prenumeration på sådana tidningar då jag sparar alla..men om jag vann så kan han inte säga nej=) Då är det ju inte självvalt..=D

 39. 12 nummer per år!

  Jag skulle vilja vinna en prenumeration åt min matlagningsgalna mamma 🙂

  Hon lagar mat av det mesta och har massor med fantasi men även hon kan behöva lite inspiration ibland och det vore så roligt att få henne henne något hon skulle ha nytta av i ett helt år! 🙂

 40. Den kommer 11ggr/år

  Jag älskar mattidningar, testa nya recept o planera måltider, sånt som jag hinner med när jag är föräldraledig!

 41. Jag vill ge tidningen till min bror som älskar att laga mat och behöver lite motivation och saker som får han må bättre, hela familjen hade också fått tillgång till tidningen såklart 🙂

 42. Är gärna med 🙂

  Nu när man har två barn att ta hänsyn till och inte lika mycket tid över mellan alla vardagens måsten så skulle det vara toppenbra att få en massa nya recept och inspiration direkt i brevlådan! Och så skulle det vara härligt att få roffa åt sig lite egentid när tidningen kommit 😉

  Svaret är 11 nr per år.

  Kram Matilda

 43. 11gånger per år.

  När jag lagar något nytt blir min familj så glad, det är bara så att det händer så sällan. Med en härlig tidning med roliga recept skulle min familj och jag bli gladare lite oftare

 44. hej

  12 nr per år

  hoppas vinna då har hela familjen en sak att bläddra i och testa nya recept

  hoppas på tur

  Titti

 45. Jag är riktigt bra på att baka, men sämre på att laga mat. Anledningen är för att jag inte tycker det är lika roligt att laga mat. När det gäller bakning så följer jag många bakbloggar och hittar ofta nya recept att testa. Men när det gäller vardagsmat så har jag inte lika många recept att välja bland och jag har inte heller hittat någon bra inspirationskälla till det ännu. Därför hoppas jag att Matmagasinet är det jag saknar.

  Den kommer ut med 12 nummer per år.

 46. 11 nummer per år!

  Åh vill så gärna vinna och ned i matdrömmar försvinna. Tänk att i ett helt år få njuta av härlig inspiration till matlagningens fröjder och jag är säker på att mina kok-konster kommer att nå nya höjder.

 47. 11nummer/år. Jag hoppas på att få överraska min man med en fin julklapp! Han älskar att laga mat och att bläddra bland recept. Sen gör han precis som han vill i alla fall, men lite inspiration har han fått

 48. Älskar att laga mat! Hade varit så kul med lite ny inspiration och nya tips!

  Hoppas på tur!

 49. Den utkommer med 11nr/år.

  Jag älskar att laga mat men skulle behöva lite ny inspiration och ny mattips så en prenumeration skulle vara super!

 50. 11 nummer per år!

  Detta skulle jag väldigt gärna vilja vinna…. Tidningar är ingenting jag unnar mig själv särskilt ofta fast jag gillar att läsa. Vore superkul att testa Matmagasinet och få nya idéer och lite inspiration!

 51. 11nr/år

  Jag gillar att laga mat och prenumererar just nu på Allt om mat. Det är förvisso en trevlig tidning men jag blir galen på att alla recept innehåller massor med ingredienser som är mer eller mindre krångliga att få tag på så jag skulle hellre prenumerera på en tidning med recept som inte kräver att man åker runt halva stan för att leta ingredienser! Jag tror att Matmagasinet är precis den tidningen!

 52. Svar: 12 nummer

  Trött på frågan vad ska vi äta idag

  behöver lite nya förslag

  ny inspiration

  som förgyller vår matsituation

  så vi kan variera oss då

  och få massa gott att mumsa på

 53. 12 nummer per år.

  Jag tycker det är väldigt roligt att laga mat, och brukar oftast göra något enkelt. Skulle vara kul att testa på lite nya maträtter och inte ha liknande mat varje vecka fast med annan form. Med denna hade jag kunnat överraska mina föräldrar och visa att jag faktiskt KAN!

 54. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna för att inför 2015 är mitt nya mål för mig själv och min dotter att få bättre och sunda matvanor. Problemet är att jag själv står och stampar och inte riktigt vet vart jag ska börja, och verkligen känner att jag skulle behöva lite ny inspiration och en massa nya tips. Vore därför riktigt kul att vinna den här tidningen som skulle ge mig en massa nytt och spännande att laga.

  12 nr/per år utkommer tidningen med.

  Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *