Rödbetor + Apelsin + Citron + Vinnaren av Tehuset Javas Julkit

Juica rödbetor apelsin

Juicar ni? Älskar att juica. Det enda negativa är att maskinen är så stor att man måste ställa undan den och då tycker man att det är smått jobbigt att få fram den (särskilt om den är i en överfull garderob), men jag tar fram den rätt ofta faktiskt. Nu testade jag kombon rödbetor, apelsin och citron, så fräscht! På ett ungefär så hade jag dessa mängder:

3 rödbetor

3 apelsiner

1 citron

Bara ner med allt, Swosch!

 

Nu kanske ni vill veta vem vinnaren blev av det härliga julkitet från Tehuset Java?

Grattis Karoline som svarade så här på frågan om vad hon skulle välja att ge bort som present från Tehuset Java och sedan gav en motivering:

Downton Abbey tepåsar att dricka till seriens julspecial, Walkers shortbread fingers – luxury carton att smaska på till teet och doftljuset campagne rose – voluspa att tända för stämningens skull. Korgen skulle vara perfekt för fler mysiga kvällar och att bjuda min guldmedaljör sockergrisen på när han kommer hem från sina tävlingar! /K

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *