Hemlig påse + Vinnare av Årstidernas Juicelåda och Stor MixLåda

city gross

Erbjöds att vara med i City Gross tävling med en hemlig påse. Det innebär att en påse med för mig hemligt innehåll idag levererades hem. Utav ingredienserna ska jag laga till en rätt som passar till julbordet. Spännande och roligt med utmaning. I påsen låg bl a lax, köttfärs, tjocka reven, rödkål, Västerbottenost, äpplen, rödbetor, creme fraiche och kanel. Den som vinner utmaningen kan vinna City Gross matkassar för ett halvår. Jag har börjat fundera…

Det jag har funderat klart på det är vinnarna av Årstidernas Juicelåda och Stora MixLådan. Vinnarna är:

Juicelåda

40plus

Om turen är med mig och jag vinner önskar jag juicelådan

Råsaftcetrifugen längtar att få användas och behöver dammas av :)Stora MixLådan

Ida

Som nybliven tvåbarnsmor och nyinflyttad i hus med matkällare (hurra!) skulle stora mixlådan passa bra av flera skäl. Med mycket besök av släkt och vänner skulle vi då kunna veta att vi alltid kan bjuda på något vegetariskt. Dessutom kan vi ta hand om det gröna (både färskt och ex inlagt) på bästa sätt i matkällaren för att minimera svinnet.

Ps. Maila mig era adresser omgående så kontaktas ni av Årstiderna för att komma överens om när lådorna ska levereras hem till dörren

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *