Veckomenyn…och….

veckomeny

Ni har väl inte missat att första luckan i julkalendern har öppnats! Jag längtar efter att visa er varenda lucka, men en i taget, man får ju inte tjuvkika. På söndag kommer jag ha det traditionella glöggminglet hos mig och jag kommer planera för fullt för det under veckan. Ni ska också få se hur jag hade det i Zurich under helgen. Men vassego, lite försenat, veckans meny:

Smaskigaste tomatsoppan – Believe me!

Saffranspotatis med lök, chorizo, oliver – och sådär hugg-in-gott

Sötsyrlig kycklinggryta – favorit i repris

Lax med feta i foliepaket – Bara för att det är så himla gott

Pepparkakstrifle med citronkräm och apelsin

Pepparkakstrifle med citronkräm och apelsin, alltså den här desserten är så god, och så enkel. Fin adventsvecka på er, stressa inte, tänd massor med ljus, njut av allt julpynt och hela stämningen. Kramar/Linda

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *