Vattenkokare Expressionist Collection – Julklappstips

electrolux expressionist collection vattenkokare

Bara måste tipsa er om min vattenkokare som jag haft i snart ett år nu, den är från Electrolux Expressionist Collection. Så nöjd, kan inte tänka mig en tillvaro utan den. Jag dricker te och kaffe varje dag och använder den även till att koka upp vatten till matlagning. Den rymmer hela 1,7 liter vatten. Den är väldigt lätt att använda och har digital temperaturkontroll och temperaturindikator i realtid. Dessutom såg jag nu när jag gick in och läste om den på Electroluxs sida: OneCup Turboâ„¢, hmmm den knappen har jag inte ens använt. Testade nu och perfekt då man snabbt vill göra en kopp te. Verkligen rekommenderar den.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *