Thanksgiving kalkon

Thanksgiving infaller alltid den fjärde torsdagen i november, dvs i år torsdagen den 27 november. Det betyder att det är hög tid att fundera på kalkonen, den traditonella Thanksgivingmaten.

thanskgiving kalkon turkey

Jag har en riktigt god stuffing till er på Calvados och Äpplen. Perfekt till Thanskgiving eller julbordet, eller när som: Helstekt kalkon i ugn med en stuffing på Calvados och äpplen. Vassego! Denna här gjordes till ett julbord på enbart kalkon. Vansinnigt gott. Kalkon är dessutom väldigt nyttigt då den innehåller 20 av 22 viktiga näringsämnen som vi behöver få i oss varje dag. Det är rikt på vitamin D, dom flesta B vitaminerna och magnesium. Det tar tid att tina en fryst kalkon så köp i god tid.

thanskgiving kalkon turkey

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *