Njutbara ting

I helgen har jag verkligen njutit av mina barn. Vi ha läst böcker, badat, ätit söndagsmiddag ihop och varit glada, framförallt.

pyrex

Söndagsmiddagen blev kalops som barnen tyckte så mycket om, hur kan man inte tycka om kalops. Köttet blir så mört och med rödbetor och potatis till. Jag hade dekorerat med rå grönkål och Magda skulle absolut smaka, men det var då inte riktigt hennes grej inte. Ser ni nya grytor från Pyrex, en stooor och en liiiten. Helt underbara. Premiärlagade mat i dem igår. PicMonkey Collage

Roligt att lite nytt har flyttat in för min mixer, som jag inte kan leva utan, gick totalt sönder. Suck. Måste köpa ny, kan inte leva utan smoothies. Hur som så längtar jag efter att göra massor med grytor, risgrynsgröt och allt möjligt roligt till julbordet i dessa Pyrexgrytor. Inte minst att ställa dem på bordet.

tamron objektiv Nikon

Dessutom, nytt fantastiskt objektiv. Det är en megazoom med utökat zoomomfång. Jag har ofta burit omkring på två objektiv: ett som det går att zooma med och ett som inte går att zooma med, bara för att kunna ta de bästa bilderna både på nära och långt håll. Med Tamronobjektivet så ska jag kunna ta finfina bilder på både nära och långt håll. har testat det och det är super. Ska visa.

DSC_0463

Gullungarna badade, bråkade och skrattade om vartannat och jag satt och tittade på dem och på nya tvättmaskinen som gick runt runt. Äntligen en tvättmaskin. Kan ni förstå att jag aldrig ägt en tvättmaskin förrän nu. Det är en sådan lyx att slippa springa iväg och boka tid, passa tid, springa ut och in med barnen i släptåg.

DSC_0465

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *