Veckomenyn – Höstlovsmeny

veckomeny

Mina barns favoriter blir det den här veckan, det är höstlov. De är på dagis och fritids de första dagarna då jag jobbar, men sen åker vi iväg med Silja Symphony till Helsingfors, två nätter på båten och en dag i Helsingfors. Ser fram emot att ta med barnen på det lilla äventyret. Vi ska bada på båten, äta buffé och hitta på något roligt i Helsingfors. På lördag blir det bio: Tjuvarnas Jul. Det ska bli så mysigt. Vad ska ni göra?

Våfflor med spindlar

Världens godaste köttfärssås

Flygande Jakob

Världens godaste fiskpudding

Kladdkaka med lakrits är aldrig aldrig fel…

kladdkaka med lakrits

 

Linda

2 kommentarer

  1. Får se vad vi ska hitta på. Just nu är Ronja sjuk men hoppas hon blir frisk snart igen. På torsdag är tanken att vi ska åka till Vattenhallen i Lund där man kan prova på många olika aktiviteter. Tänkte även boka in oss på planetariet men får se hur det går. På fredag är Ronja bjuden på halloween party hos en klasskompis.

    Tjuvarnas jul har den premiär till helgen? Vi såg reklam på den när vi var på bio sist och den verkade Ronja gilla.

    Ha en bra vecka, Vicki

    • Hoppas Ronja är frisk nu när det händer så mycket roligt. Min Magda har gått och blivit sjuk lagom tills vi ska på kryssning. Men jag tar nog med henne ändå. Vi får se. Tjuvarnas Jul har premiär 14 november. På lördag är det förhandsvisning. Jag har inte sett någon trailer så roligt att höra att den verkar bra. Ser fram emot bio, så mysigt ju:-) Ha en fin vecka du med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *