Veckomenyn

VECKOMENY

Den här veckan kommer innehålla event, rättning, kalas för barnen och att strukturera hur barnen bor hos sin pappa. Tills nu har vi bestämt från vecka till vecka. men det är ohållbart i längden. Nu bara måste det bli ordning på torpet. Lite jobbigt men tror det blir bra att få struktur. Jag är så sugen på asiatiskt den här veckan. just ja, tänkte ge er en riktig Halloween boost med recept och tips under veckan, så kika in!

Jordärtskockssoppa med svamp- och parmesanknyte – Magisk

Kyckling i sötsur sås – Hur gott som helst

Egg fried rice med räkor – Mums, bra restmat

Thai med fläskfärs och glasnudlar – Riktigt gott

Kladdkaka med lakritsfudge

Den här underbara Kladdkaka med lakritsfudge fick jag hos en vän för nästan exakt ett år sedan. Den var så god att det inte ens går att beskriva. Älskar lakrits i bakverk, passar ypperligt ihop med choklad.

TREVLIG VECKA

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *