Juicelådan

juicelåda årstiderna

En helt underbar Juicelåda proppfull, med ekologiska grönsaker och frukter, från Årstiderna väntade utanför min dörr då jag kom hem i fredags. Det var sötpotatis, broccoli, spenatblad, grape, apelsiner, citron, bladpersilja, ananas mm. Med lådan kom 3 recept på juicer som man kan göra med grönsakerna och frukterna, utvecklade av Mads Bo, som är Danmarks ledande juicemästare och smoothieexpert.. Det var inte ingredienser som jag hade vågat testa bara sådär. Men jag har testat ett av recepten med sötpotatis och morot och ni ska få se, blev mer än glatt överraskad av smaken.

juicelåda årstiderna juice

Linda

4 kommentarer

 1. Så härligt det ser ut med en låda med frukt och grönsaker !! ( Många fina färger)

  Är det ok att jag länkar till din sida från min blogg?

  Många trevliga recept har jag hittat men inte hunnit läst alla ännu. Bra att få lite tips på nya maträtter när man kör fast.

  Med vänlig hälsning Vicki

  • Den är så härlig den här lådan. Jag har gjort de mest underliga, roliga och goda juicer. Du får gärna länka till mig:-) Ha en fin vecka!

 2. wow vilken bra idé med en juicelåda! Älskar att göra både juicer och smoothies =)

  kram annasvarld.vimedbarn.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *