Creative Headz och Lösningen på fet hårbotten

DSC_0037

Salongsöppning med lyxigt mingel på hårsalongen Creative Headz. Det är en mer rockig salong och du ska få bästa möjliga välkomnande, tips och behandling. Jag var medbjuden av Rose-Marie.

DSC_0022

Jag testade dem direkt genom att fråga hur jag ska göra med min feta hårbotten. Det är ett problem jag har sedan ett halvår tillbaka, hårbotten är fet och längderna torra. Spelar ingen roll vad jag gör. Jag fick tipset att schamponera håret länge, ca 4 minuter innan sköljning, låt det sitta i, tvätta så sällan som möjligt, bara ha balsam på längderna. Köpte med mig Redkens Scalp Relief – Oil Detox, som ska ta bort det feta i hårbotten. Då det är borta ska man kunna gå tillbaka till sitt vanliga schampo.

redken

Sprillans nya produkter på marknaden som man kan köpa först i slutet av oktober är Diamond Oil. De tre hårrpodukterna är speciellt framtagna för den skandinaviska marknaden. De ska passa den sortens hår som är vanligast här i Skandinavien, lite tunnare och finare. Diamond oil ska vara något långt utöver det vanliga.

DSC_0033

Det var frukt, kallskuret, räksnittar, minttryfflar, perrier, bubbel och härligt mingel

Creative headz

Fin goodiebag med Redkens fantastiska produkter, Lip smackers, Elle, duschskum från Rituals mm.

creative headz

 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *