Uppladdning med chiapuddig på choklad – Good Stuff

chiapudding choklad

Idag är det Tjurruset som står på agendan. Hur det än går så har jag laddat med bästa tänkbara frukosten chiapudding. Sådär galet nyttigt med massa Omega-3, fibrer och protein. En annan chiapudding favorit är Chiapudding med björnbär. Barnen fick varsin mini-chiapudding, de tycker det smakar som chokladpudding. Suverän frukost för du gör den kvällen innan och så är det bara att ösa på med frukt, bär, nötter osv på morgonen och sleva i sig.

chiapudding choklad

Du behöver

2 dl mandelmjölk

2,5 msk chiafrön

2 msk kakao

½ banan

nypa vanillapulver

Gör så här

Bara mixa ihop allt med mixerstav i en bunke. Häll över i serveringsskål och in i kylen, helst över natten.

DSC_0147

Har också investerat i ett par Salomon Speedcross som ska vara perfekta i terränglöpning. Vårens modell så nedsatta till halva priset. Sista paret, provparet så jag fick 10%. Dessutom hade jag en rabattcheck på 20%. Summa summarum, de blev väldigt billiga. Tur det, för de kommer aldrig bli sig lika efter Tjurrusets geggadyk. Håll tummarna för mig nu!

Linda

4 kommentarer

  1. Vad kul att du gillade Tjurruset och ännu härligare att du blev så lerig, hahaha!!!

    Grymt jobbar bruden! Jag blir också sugen på traildojor nu…

    Kraaaaaaaam!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *